Fit and Wellenss is onderdeel van Le Monde Unlimited. Gebaseerd op een wereld zonder limitations in mogelijkheden en bereikbaarheid, zelfs in tijden van Corona. 

Het begon met de webshop www.yogaswingnederland.nl. Deze webshop was in eerste instantie bedoeld om onze favoriet "de Yogaswing" te kunnen promoten. Gezien de yogaswing, veel veelzijdiger gebruikt wordt, dan alleen voor Yoga, kwam het idee om niet alleen yogaproducten aan te gaan bieden, maar veel breder en verder te kijken. 

Ook hebben we een drukke Brow and Beauty salon in Amsterdam. Go NKD genaamd (www.gonkd.nl). Daar kun je op afspraak langskomen, als je producten wilt zien of persoonlijk wilt afhalen. We gebruiken daar geweldig mooie beauty producten, die we onze klanten ook online wilde aanbieden. 

Door deze combinatie is Fit & Wellness ontstaan. 

 
De wereld is unlimited en als je je laat inspireren door beweging en beauty, dan zijn er zo veel mogelijkheden. Met dat in ons achterhoofd, gaan wij op zoek naar onze producten. Nu nog beperkt, maar binnenkort hopen wij je te kunnen verrassen met de krenten uit de pap, geïnspireerd op beweging en the unlimited world.
 
Dat jij blij en tevreden bent over deze producten, staat voorop. We doen er dan ook alles aan om een optimale service te verlenen. Vanaf het bestellen, als wel door een snel leveringsproces. 
 
Heel veel plezier met onze producten en mocht je een vraag of opmerking hebben, dan horen wij dat graag.    

Melanie 

www.fitandwellness.nl - www.yogaswingnederland.nl - www.gonkd.nl
 
 

                                                                                                         

          Over inspired by movement.jpg