Model: Slimming Gel
Beschikbaarheid: Op voorraad
€60,00
Excl. BTW: €49,59

Bij onze Cryolipolyse behandelingen adviseren we 2 maal daags het cosbeau slimming serum aan te brengen. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling en helpt het afvalproces te versnellen. 

De bewezen actieve stoffen in het cosbeau slimming serum zijn : Hibiscus voor de versteviging van de huid. Spirulina verstevigd en herstructureert de huid. Cafeïne en Carnitine stimuleren de vetafbraak. Belangrijk is ook de soja. Deze zorgt voor de remming van adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vet opslag) 

Naast een sneller en beter resultaat verbeterd en verstrakt het ook je huid. Je kan het ook op andere dan de behandelde plaatsen aanbrengen waar je verder nog huidverstrakking en verbetering van de vetlaag wilt. Wel alleen op het lichaam! En was goed je handen na het aanbrengen! 


De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau Slimming Serum

Hibiscus esculentus extract

Voor een versteviging van de huid

Spirulina

Verstevigt en herstructureerd de huid

Cafeïne en carnitine

Stimuleert de vetafbraak

Soja

Remt de vorming van nieuwe adipocyten. Dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag. Bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid.

Citrus auranthium amara

Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid

Hyaluronzuur

Vermindert de rimpelvorming van de huid


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: Home Care